Διεύθυνση

Μεγαλώνοντας, είχα ένα όνειρο, όπως και ο πατέρας μου (Hassib Sabbagh) ιδρυτής της CCC,να δημιουργήσω μια φήμισμένη αλυσίδα Λιβανέζικων εστιατορίων.

Εκ μέρους όλης της ομάδας και του Ομίλου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το γεγονός οτι λάβατε υπ'όψιν σας την αλυσίδα εστιατορίων Nargile για μια ξεχωριστή ημέρα σας.

Είμαστε αναγνωρισμένοι για το ζεστό μας περιβάλλον, το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας μας και της παγκοσμίου κλάσης κουζίνα.

Το έμπειρο προσωπικό μας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση από την άφιξη σας έως την αναχώρηση σας. Από εξατομικευμένες υπηρεσίες μας έως την πρόβλεψη των αναγκών σας, η ομάδα μας θα εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Η κουζίνα μας έχει τη χαρακτηριστική Μεσογειακή χροιά σε συγγένεια ισορροπημένων γεύσεων οι οποίες ενσωματώνουν Λιβανέζικες τεχνικές. Οι συνταγές μας έχουν αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια και αρκετές δημιουργούνται κάθε εποχή ειδικά για εμάς.

Sahtein wa ahlan wa sahlan.


Τα αρώματα, οι εικόνες και οι ήχοι της Μέσης Ανατολής ζωντανεύουν τη στιγμή που οι γευστικοί σας κάλυκες απολαμβάνουν το φρεσκοψημένο baloon ψωμί, ζεστούς και κρύους μεζέδες και mashawi (ψητά σχάρας) της εξαίσιας Λιβανέζικης κουζίνας.

Διεγείρετε τις αισθήσεις σας με μια αυθεντική εμπειρία ναργιλέ, σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα α λα Χίλιες και μια Νύχτες.

Τα πιάτα μας ενσωματώνουν ένα πλούσιο μίγμα συστατικών από τις διάφορες περιοχές του Λιβάνου, όπως το ελαιόλαδο, τα βότανα, τα μπαχαρικά, τα λαχανικά και τα φρέσκα φρούτα, καθώς και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, δημητριακά, ψάρι και κρέας.

Προσφέρουμε μια πολυσύνθετη ποικιλία από μοναδικά πιάτα τα οποία παρασκευάζονται ειδικά για μας από τους σεφ μας, όπως το μοσχαρίσιο φιλέτο Nargile, γαρίδες τυλιγμένες σε φύλλο κανταϊφιού και Ossmalieh brûlée κρέμα.

Ελπίζουμε να κάνουμε την εμπειρία σας στο Nargile αξέχαστη…


Η λιβανέζικη κουζίνα είναι ο τίτλος ευγενείας στην ποιότητα του μαγειρέματος και ξεχωρίζει ανάμεσα στις διεθνείς κουζίνες.

Επιλέγω να έχω στην κουζίνα μου τη λαμπερή ποιότητα των παραδοσιακών και σύγχρονων πιάτων.

Η λιβανέζικη γαστρονομία είναι ένα πλούσιο μίγμα των προϊόντων που προσφέρει παραλλαγές σε πάνω από εκατό διαφορετικά είδη από σαλάτες, κρύους και ζεστούς μεζέδες και κυρίως πιάτα.

Εκτός από τα πολλά ειδικά πιάτα ημέρας, τα οποία χαρακτηρίζουν την κουζίνα μας, προσθέτουμε μια νότα μοντερνισμού, με τη χρήση ορισμένων πρώτων υλών τα οποία εισάγουμε με νέους και νόστιμους τρόπους. Επίσης διακρινόμαστε και για τα πιάτα μας που ετοιμάζονται στη σχάρα. Μέσω της 18χρονης εμπειρίας μου στα πιο φημισμένα εστιατόρια του Λιβάνου στη Βηρυτό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η εμπειρία σας στο Nargile θα είναι αξέχαστη.